Locatie: Aanmelden leerling

Aanmelden leerling

aanmelden nieuwe leerlingWanneer u uw kind wilt aanmelden op onze school maken wij graag een afspraak om alle gegevens direct - samen met u - in de computer in te voeren. Met dit formulier kunt u uw voorgenomen aanmelding kenbaar maken en aangeven welke dag uw voorkeur voor een afspraak heeft.

Indien u nog niet wenst aan te melden maar graag eerst een kennismakingsgesprek voert inclusief rondleiding door de directie, maakt u dan alstublieft gebruik van het formulier aanvraag kennismakingsgesprek.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Aanmelden is in principe op iedere dag van de week mogelijk. Het tijdstip hangt af van de beschikbaarheid in onze agenda en kan per dag verschillen.

Voor een aantal groepen is er nog een beperkte mogelijkheid tot instromen. Klik hier voor meer informatie.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

Gegevens van het kind

- -