Locatie: Aanvraag kennismakingsgesprek

Aanvraag kennismakingsgesprek

aanvraag kennismakingsgesprekHeeft u interesse gekregen in de Simon Carmiggeltschool en overweegt u om uw kind(eren) bij ons op school aan te melden? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding door de school!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. De directie is in de meeste gevallen in ieder geval beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.

Heeft u al een kennismakingsgesprek en/of rondleiding gekregen en wilt u nu graag aanmelden? Maak dan alstublieft gebruik van het formulier aanmelden leerling.

Voor een aantal groepen is er nog een beperkte mogelijkheid tot instromen. Klik hier voor meer informatie.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht!

Gegevens van het kind

- -