Locatie: Kerstdiner 1/2A en 1/2B

Kerstdiner 1/2A en 1/2B

Groep 1/2a, 22 december 2017 Kerstdiner 1/2A en 1/2B

Rond 17.15 hebben alle groepen zich op het plein verzameld en hebben wij met elkaar was kerstliederen gezongen. Van "klink klokje tot Imagine" er kwamen sfeervolle liedejes voorbij.
Daarna zijn alle leerlingen met hun ouders naar binnen gegaan en konden de ouders nog even wat sfeervolle fotoś in de groep maken.

Bij de kleuters zijn we eerst begonnen met een kerstverhaal in het speellokaal. Juf Hetty heeft dat prachtig voorgelezen en iedereen zat dan ook aandachtig te luisteren.
Na het kerstverhaal zijn de kleuters naar hun eigen klas gegaan en daar is de eerste ronde van het kerstdiner losgebarsten. Het is altijd heel erg egzellig, de sfeer was prima en er werd ook bijzonder goed gegeten.
Vervolgens zijn we met beide klassen naar het derde kleuterlokaal gegaan en daar hebben we een kort kerstfilmpje gekeken. Toen weer terug naar de klas en begon de tweede ronde eten. Sommige kinderen namen nog een lekker hapje, voor anderen was het zo eigenlijk al genoeg.

Vijf voor half acht hebben we de buitendeur weer opengedaan en konden de ouders nog even sfeer proeven.
Na het zeer geslaagde kerstdiner, mochten de kerstspullen en de leuke kerstboompjes meteen mee naar huis.
Iedereen ging met een goed gevulde maag en een prima ervaring rijker de deur uit!

Met dank aan alle ouders die een lekker gerecht hadden klaar gemaakt en de ouders die de avond in de klas hebben geholpen.