Locatie: Koningsspelen

Koningsspelen

Groep 1/2a, 24 april 2018 Koningsspelen

Vandaag was het dan eindelijk zover. Al vroeg waren we op het Fortunaveld om alles klaar te zetten en op te bouwen. De tafels werden gedekt, de velden ingericht en de kleuters hadden dit jaar de gehele zaal tot de beschikking.
Om kwart over acht ging het hek open en kwam iedereen binnen. De ontbijttafels zaten al snel vol en om half negen begonnen we met het ontbijt. Na heerlijk gegeten te hebben zijn we met de hele school naar het eertse veld gegaan en onder leiding van twee "dames" uit groep 8 hebben we met elkaar Fitlala gedanst. Daar weer na is de sportdag van start gegaan en hebben we met zijn allen genoten van deze sportieve dag! De afsluiting, ook dit jaar weer, met een ijsje en een voetbal wedstrijdje van de leerlingen van groep 8 tegen de leraren!
het was zeker een mooie, gezellige, sportieve dag!