Locatie: Thema-avond

Thema-avond

Groep 1/2b, 13 april 2018 Thema-avond

Alle klassen hebben in aanloop naar deze avond weer enorm hard gewerkt, onderzoeken gedaan, uitstapjes gemaakt om hun kennis te verrijken, geknutseld en met elkaar de school tot een tentoonstelling omgetoverd.
Door de verschillende thema's was er weer van alles te zien. Elke klas had een eigen onderwerp.

Bij de kleuters was er één onderwerp: dieren. Je kon je in verschillende boerderijen, dierentuinen, dierenwinkels begeven, of lekker tussen de huisdieren zitten.
Het was een gezellige drukte en in groep 1/2A werd het zelfs een echte beestenbende toen er ontdekt werd dat je heel leuk met zaagsel kon gooien :-)

De kleutergroepen zijn ook nog met elkaar beziggeweest aan een gezamenlijke opdracht. in de gang hangt een mooie grote pauw en van elke leerling zit er een mooie veer in? Heeft iedereen zijn eigen veer terug kunnen vinden?