Locatie: groep 4 - Groepen

Welkom op de webpagina van groep 4!

Op deze speciale groepspagina vindt u het nieuws uit onze groep 4.

Nieuws

Derde VAK-les tekenen

Groep 4, vrijdag 18 november 2016

Vandaag alweer de derde en laatste les in dit tweede blok van de VAK-lessen. De tekeningen van vorige week hadden we bewaard en vandaag zijn we met deze tekeningen verder gegaan.

Lees verder

Tweede VAK-les tekenen

Groep 4, donderdag 10 november 2016

De tweede VAKles van blok 2....tekenen. Vandaag kwam Marieke in de klas en gingen wij tekenen op/met muziek, op een groot vel en met twee handen tegelijk.

Lees verder

Voorleeswedstrijd

Groep 4, woensdag 12 oktober 2016

We kunnen zo'n beetje gaan praten over de jaarlijkse SCS voorleeswedstrijd! Dit jaar voor het eerst ook echt voor de hele school. Alle groepen gingen naar de kleine gymzaal.

Lees verder

Voorlezen door opa's en oma's

Groep 4, donderdag 6 oktober 2016

Nu de kinderboekenweek geopend is en het thema " Voor altijd jong " bekend is.....zijn we vandaag gestart met voorlezen. Niet zomaar, maar gedurende deze week komen er een aantal oma's en opa's.

Lees verder

Nog even tuinieren

Groep 4, donderdag 6 oktober 2016

Donderdagmiddag 06-10-'16 was het nog steeds lekker, rustig herfstweer. Zo lekker dat juf Annelies kwam vragen of wij nog zin en tijd hadden om te tuinieren. Natuurlijk hadden wij dat.

Lees verder

VAK les 1

Groep 4, vrijdag 30 september 2016

Niet zoals alle andere groepen, maar afgelopen vrijdag had groep 4 de VAK les van juf Marieke. In deze les gingen we aan de slag met natuurlijk materiaal en het verbinden van een horizontaal object.

Lees verder