Locatie: Open dag basisschool | Simon Carmiggeltschool - Ouders

Open dag in het schooljaar 2016-2017

Open onderwijsochtend 15 maart 2017Onze school houdt meerdere open dagen per schooljaar. Bent u op zoek naar een goede basisschool voor uw kind? Een open dag is een leuke en laagdrempelige manier om onze school te leren kennen!

Voor wie is de open dag?

Wij organiseren de open dagen voor ouders die op zoek zijn naar een goede basisschool in Delft Tanthof. Kinderen zijn daarbij natuurlijk meer dan welkom!

Wat kunt u verwachten van onze open dag?

Onze collega’s en vrijwilligers staan de hele dag klaar om u een goed beeld te geven van onze school. Wat u allemaal kunt doen:

• Rondleiding door de school
  • De mogelijkheid om vragen te stellen aan docenten én ouders van huidige leerlingen
  • De sfeer proeven van  de school; u ziet de klaslokalen en kunt lesmateriaal bekijken
  • ... en natuurlijk een lekkere kop koffie of thee of een glaasje limonade nuttigen!

En tijdens een open dag op woensdag kunt u ook:

• een rondleiding door de school krijgen onder begeleiding van een leerling uit groep 8
  • op eigen gelegenheid een wandeling door de school maken
  • verschillende klaslokalen binnen lopen en een les bijwonen
  • een gesprek hebben met de directie van de school
  • alle nevenruimten als tuinen en het sportcomplex bekijken

Als u meteen enthousiast bent over onze school, kunt u uw kind overigens direct aanmelden!

De open dagen vinden dit jaar plaats op:

• zaterdag 29 oktober 2016 van 10.00 - 13.00 uur
  • woensdag 15 maart 2017 van 9.00 - 12.00 uur
  • zaterdag 20 mei 2017 van 10.00 - 13.00 uur

open dag open deur

U kunt gewoon binnenlopen en u hoeft zich voor de open dag niet aan te melden.

Ons adres

Simon Carmiggeltschool
Fuutlaan 13
2623 MX Delft

Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig bij ons in de buurt.

Op een ander moment langskomen?

Dat kan natuurlijk ook! We organiseren graag een persoonlijke kennismaking met u. Maak een afspraak met Ewout van Asperdt (locatiedirecteur) telefonisch (015-21610409) of gebruik ons formulier aanvraag kennismakingsgesprek.