Locatie: schoolkosten via Delftpas - Ouders

Tegemoetkoming schoolkosten via de Delftpas

Onder bepaalde voorwaarden kunt u een tegemoetkoming in de schoolkosten aanvragen via de Delftpas.

Onderstaande informatie is deels afkomstig van de website van de gemeente Delft en is aangevuld met de werkwijze die wij voor deze regeling op school zullen hanteren:

delftpasVOOR WIE IS DE TEGEMOETKOMING?

• Kinderen van 4 t/m 17 jaar uit Delft
  • Uit een (eenouder)gezin met een laag inkomen (maximaal netto € 1.529 gezamenlijk per maand)
  • In het bezit van een gratis Delftpas die hoort bij de Delftpas t.w.v. € 5,- van de ouder

WAT KRIJGT U?

Op de Delftpas van het kind wordt een tegoed gestort. Daarmee kunt u in winkels schoolspullen betalen en op school (een deel van) de ouderbijdrage.

Het bedrag te besteden in winkels is:

• Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 50,-
  • Voor kinderen van 12 t/m 17 jaar: € 150,-

Het bedrag voor de tegemoetkoming in de ouderbijdrage op de basisschool heeft een maximum van € 50,-

HOE WERKT HET OP ONZE SCHOOL?

Indien u in aanmerking komt en gebruik wilt maken van deze regeling met de Delftpas verzoeken wij u:

• een foto, kopie of scan van de Delftpas van uw kind via e-mail te sturen naar: ouderbijdrage@simoncarmiggeltschool.nl onder vermelding van de naam van uw kind en het pasnummer.
  • Bent u niet in de gelegenheid om een e-mail te sturen, dan kunt u op school bij meester Jeffrey of meester Ewout ook een kopie afgeven of desgewenst op school laten maken.
  • Het beschikbare tegoed op de Delftpas van uw kind zullen wij voor zover mogelijk verrekenen met het bedrag van het betaalverzoek ouderbijdrage dat u van de oudervereniging via ons ouderportaal ontvangt.

Op de website van de Gemeente Delft, via de zoekterm "schoolkosten", vindt u meer informatie: http://www.delft.nl/