Laatste wijziging: 24 mei 2020, 14:39 uur

Scholensluiting / Heropening per 11 mei / Volledig open per 8 juni

De regering heeft op 15 maart besloten tot het sluiten van de scholen en heeft dit op 31 maart verlengd. Op 21 april is besloten de scholen weer gedeeltelijk te heropenen met ingang van maandag 11 mei. De school gaat vanaf maandag 8 juni, onder voorbehoud van de laatste ontwikkelingen, weer volledig open. Via deze pagina houden we de ouders en kinderen van de Simon Carmiggeltschool op de hoogte. De informatie op deze pagina wordt regelmatig aangevuld.

Voor ouders / verzorgers

U vindt onze officiële berichtgeving rondom het Coronavirus onderaan deze pagina onder het kopje Downloads.

Meer informatie is ook te vinden op de website van Librijn:

Attentie:

Wij geven vanaf 11 mei nog steeds digitale lessen aan groep 4 t/m 8 op de dagen dat zij niet fysiek op school zijn.

Kijk op de webpagina van de groep van uw kind voor het tijdstip van instructie via Google Meet. Voor alle groepen 1 t/m 8 staat het thuiswerk op een speciale webpagina van de groep. U vindt op die pagina's ook de tijdstippen voor de vragenuurtjes. Zie de buttons hieronder.

Thuiswerken door kinderen

Vanaf maandag 11 mei is onze school gedeeltelijk weer open (zie de brief van 24 april onder 'Downloads' voor meer details). We vinden het belangrijk dat kinderen ook thuis blijven leren en actief blijven ontwikkelen op de dagen dat ze niet fysiek naar school komen! Op de website van elke groep laten we zien hoe we dat doen.

Kies hieronder de groep:

Groep 1/2 Groep 3

Groep 4 Groep 5

Groep 6 Groep 7

Groep 8 Bewegingsonderwijs

ICT problemen

Technische vragen omtrent het inrichten van de ICT faciliteiten kunnen via Schoudercom aan Jeffrey Toet worden gesteld. Mocht u geen toegang hebben tot digitale hulpmiddelen zoals computer of tablet neem dan via Schoudercom contact op met Ewout van Asperdt.

Scholensluiting

24 april 2020 - 13:45 uur | Brief voor ouders: gedeeltelijk weer open vanaf 11 mei
Op 21 april heeft het kabinet besloten de scholen weer gedeeltelijk te laten openen na de meivakantie. In deze brief leest u alle informatie over hoe onze school vanaf maandag 11 mei weer gedeeltelijk zal openen en hoe we op de andere dagen thuisonderwijs zullen continueren.
23 april 2020 - 16:15 uur | Algemene brief Librijn 'terugkeer naar school'
Op 21 april heeft de regering besloten dat basisscholen per 11 mei weer gedeeltelijk open gaan. In deze algemene brief geeft de bestuurder van Librijn u een aantal uitgangspunten die gelden voor de Librijn scholen. Specifieke informatie voor onze school volgt op vrijdag 24 april.
30 maart 2020 - 20:25 uur | Brief nieuwe mededelingen week 3
In deze brief vindt u informatie over de druk op thuiswerken, ziek melden van kinderen, schoolreis groep 1 t/m 7, tekeningen- / kaartenactie en de computerregeling gemeente Delft.
19 maart 2020 - 13:30 uur | Brief aanwezigheid schoolmedewerkers, communicatie en opvang leerlingen
In deze brief vindt u informatie over de aanwezigheid van leerkrachten en medewerkers op school met ingang van maandag 23 maart. Daarnaast informatie over de communicatie van en met school en aanvullende toelichting op de opvang van kinderen met ouders in vitale beroepen.
16 maart 2020 - 17:15 uur | Brief opvang en thuiswerken
In deze brief vindt u informatie over de opvang van kinderen met ouders in vitale beroepen, de inrichting en opzet van het thuiswerken en het ophalen van fysieke materialen op dinsdag 17 maart.
15 maart 2020 - 20:35 uur | Brief Corona virus - sluiting school
De regering heeft op 15 maart besloten tot het sluiten van de scholen. Dat heeft nogal wat gevolgen. Deze sluiting zal in ieder geval tot 6 april duren. In deze brief vindt u de eerste informatie rondom deze algehele sluiting.