Laatste wijziging: 02 april 2020, 10:42 uur

Scholensluiting

De regering heeft op 15 maart besloten tot het sluiten van de scholen en heeft dit op 31 maart verlengd. Dat heeft nogal wat gevolgen. Deze sluiting duurt in ieder geval t/m de meivakantie. Via deze pagina houden we de ouders en kinderen van de Simon Carmiggeltschool op de hoogte. De informatie op deze pagina wordt regelmatig aangevuld.
 

Voor ouders / verzorgers

U vindt onze officiële berichtgeving rondom het Coronavirus onderaan deze pagina onder het kopje Downloads.

 

Meer informatie is ook te vinden op de website van Librijn: 

https://www.librijn.nl/scholensluiting/

 

 

Attentie:

Wij geven dagelijks digitale lessen aan groep 4 t/m 8 tijdens de scholensluiting. Kijk op de webpagina van de groep van uw kind voor het tijdstip van instructie via Google Meet. Voor alle groepen 1 t/m 8 staat het werk op een speciale webpagina van de groep. Zie de buttons hieronder.

 

Thuiswerken door kinderen

De komende weken blijft onze school dicht. We vinden het belangrijk dat kinderen ook thuis blijven leren en actief blijven ontwikkelen! Op de website van elke groep laten we je zien hoe we dat doen. Kies hieronder je eigen groep:

 

Groep 1/2 Groep 3
   
Groep 4 Groep 5
   
Groep 6 Groep 7
   
Groep 8 Bewegingsonderwijs

 

 

ICT problemen

Technische vragen omtrent het inrichten van de ICT faciliteiten kunnen via Schoudercom aan Jeffrey Toet worden gesteld.

Mocht u geen toegang hebben tot digitale hulpmiddelen zoals computer of tablet neem dan via Schoudercom contact op met Ewout van Asperdt.

 

Vragen(half)uur ICT op maandag, dinsdag en woensdag

 

maandag 6 april tussen 11.00 en 11.30 uur: via Google Meet (code = .........)

 

De code wordt rond 10.30 uur op deze pagina gepubliceerd!

Downloads

30 maart 2020 - 20:25 uur | Brief nieuwe mededelingen week 3
In deze brief vindt u informatie over de druk op thuiswerken, ziek melden van kinderen, schoolreis groep 1 t/m 7, tekeningen- / kaartenactie en de computerregeling gemeente Delft.
19 maart 2020 - 13:30 uur | Brief aanwezigheid schoolmedewerkers, communicatie en opvang leerlingen
In deze brief vindt u informatie over de aanwezigheid van leerkrachten en medewerkers op school met ingang van maandag 23 maart. Daarnaast informatie over de communicatie van en met school en aanvullende toelichting op de opvang van kinderen met ouders in vitale beroepen.
16 maart 2020 - 17:15 uur | Brief opvang en thuiswerken
In deze brief vindt u informatie over de opvang van kinderen met ouders in vitale beroepen, de inrichting en opzet van het thuiswerken en het ophalen van fysieke materialen op dinsdag 17 maart.
15 maart 2020 - 20:35 uur | Brief Corona virus - sluiting school
De regering heeft op 15 maart besloten tot het sluiten van de scholen. Dat heeft nogal wat gevolgen. Deze sluiting zal in ieder geval tot 6 april duren. In deze brief vindt u de eerste informatie rondom deze algehele sluiting.