Locatie: School

Simon Carmiggeltschool in vogelvlucht

De Simon Carmiggeltschool - of kortweg S.C.S. - is gevestigd aan de Fuutlaan 13 in de wijk Tanthof-Oost in Delft. De school is één van de negen openbare scholen in Delft en valt onder het bestuur Librijn Openbaar Onderwijs.
Het adres van het bestuur is: Gebouw Mercurius, Papsouwselaan 119d, 2624 AK Delft
Telefoon:  015-2512280   E-mail:  secretariaat@librijn.nl

Locatie-directeur: Ewout van Asperdt
Clusterdirecteur: William van Treuren
Interne begeleiding: Ingrid Meinders

De school is gevestigd in een prachtig gebouw en grenst aan twee andere basisscholen. Gezamenlijk kunnen deze drie scholen gebruik maken van een gigantisch groot sportcomplex met een gymzaal en een sportzaal.
De Simon Carmiggeltschool heeft de beschikking over 8 leslokalen, een speellokaal voor de kleuters, een grote aula, een bibliotheek, een orthotheek, twee R.T. lokalen die tevens door de BSO worden gebruikt en een eigen computerlokaal. Tevens is de school ruim bedeeld met magazijnruimte en ligt het gebouw in een uitermate groene omgeving. Het schoolplein is mede door allerlei avontuurlijke paadjes en bossages heel kindvriendelijk. Ook heeft de school nog twee patio's en een aantal kindertuinen.

Kortom een prachtig gebouw, waar het goed toeven is voor leerlingen en leerkrachten.
Dat blijkt ook wel uit ons officiële schoollied