Nieuwe website online

30 januari 2019 - Na een paar maanden nadenken, ontwerpen en ontwikkelen is hij nu dan toch in de lucht!
Adviesgesprekken groep 8

21 januari 2019 - De komende weken maakt groep 8 een spannende keuze. alle kinderen kiezen een nieuwe school uit. volgend schooljaar starten ze immers op de middelbare.
Leerlingtevredenheidsenquête

13 januari 2019 - de kinderen van de bovenbouw geven onze school gemiddeld een 9. Daar zijn we natuurlijk erg trots op, maar we kijken ook kritisch naar de gemaakte opmerkingen, tips en tops. In februari volgt ook het oudertevredenheidsonderzoek waarvoor alle ouders van school per mail zullen worden benaderd.
Kronkels nieuwsbrief nov-dec 2017

22 december 2017 - De laatste nieuwsbrief van 2017 is verschenen met daarin onder andere aandacht voor het Nationaal Schoolontbijt, de Sinterklaasviering en het Kerstfeest op school. Ook vragen wij uw aandacht voor de verkeersveiligheid rondom de school en nemen we u mee in het vervolg van de teamstudie voor Cloudwise COOL. Bekijk de laatste nieuwsbrief.