Locatie: Oud-leerling Gabriël Mbuku overleden

Oud-leerling Gabriël Mbuku overleden

Algemeen, 15 april 2017 Oud-leerling Gabriël Mbuku overleden

gabrielmbuku02

Vrijdag 14 april bereikte ons het verdrietige en heftige bericht dat oud-leerling Gabriël Mbuku op 15-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van een aanrijding door een auto in Zottegem (België). Hij woonde daar met zijn familie sinds hij naar de middelbare school ging, maar kwam nog regelmatig terug naar Delft.

Gabriël stond bij ons op school bekend als een spontane, ondeugende, beleefde en sportieve leerling. We koesteren bijzondere herinneringen aan hem.

Vrijdagavond is Gabriël door veel oud klasgenoten en leerkrachten in de aula van onze school herdacht. Dit was een mooie en bijzondere bijeenkomst.

In de aula ligt een condoleanceschrift waar door veel oud-leerlingen al iets in geschreven is. Komende week kan hier ook nog iets in gezet worden.

Wij wensen de familie van Gabriël, zijn vrienden, vriendinnen en iedereen die hem verder gekend heeft veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

Het team van de Simon Carmiggeltschool