12 januari 2021

Scholensluiting tot 8 februari

**UPDATE**

De scholen zullen in ieder geval tot maandag 8 februari gesloten zijn.

Scholensluiting tot 8 februari
De regering heeft besloten tot het sluiten van de scholen. Dat heeft -net als in het voorjaar- nogal wat gevolgen. Minister-president Rutte vertelde in zijn toespraak dat deze sluiting in ieder geval tot 18 januari zal duren. Via onze website houden we de ouders en kinderen van de Simon Carmiggeltschool op de hoogte. De informatie op deze pagina wordt regelmatig aangevuld.

Ouders van onze school hebben vanavond direct een bericht ontvangen via Schoudercom met nadere informatie. In de loop van de week volgt nog een bericht met informatie over het thuisonderwijs vanaf maandag 4 januari.

Verder hebben we onze speciale pagina scholensluiting op onze website weer geactiveerd, waarop we u ook de komende periode weer van informatie zullen voorzien over bijvoorbeeld thuiswerken en aanvullende maatregelen / regelingen vanuit het schoolbestuur Librijn. De speciale pagina is te vinden via:

www.simoncarmiggeltschool.nl/scholensluiting